Blog

Live sketch event με τον δημιουργό Σ. Κιουτσιούκη στο Comixadiko (Χανιά)!

Το βιβλιοπωλείο Comixadiko των Χανίων (οδ. Ξέπαπα 15) έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα πολύ ζωντανό σημείο αναφοράς στην Κρήτη για όσους αγαπούν τα αντικείμενα ενασχόλησης του Comic N’ Play, δηλαδή τα κόμικς και τα επιτραπέζια παιχνίδια!

Σε αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός πως ο ιθύνων νους πίσω από αυτή την επιχείρηση είναι ο κος Μ. Ιωαννίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Chaniartoon, που έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ενεργό και αξιόλογο φεστιβάλ του χώρου των κόμικς και των κινουμένων σχεδίων με διεθνείς μάλιστα συμμετοχές!

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 24/2 ο Θεσσαλονικιός δημιουργός κόμικς Σταύρος Κιουτσιούκης, ο καλλιτέχνης που μας χάρισε με την πένα του την σειρά Yellow Boy, τον Δεξιοτέχνη, τη Νικολέτ, το Φέτος Θα Πάω Διακοπές κι ένα σωρό άλλους τίτλους άλμπουμ, επισκέπτεται το Comixadiko και προσφέρει την ευκαιρία στους κατοίκους των Χανίων την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τόσο τον ίδιο, όσο και την δουλειά του, μέσα από ένα sketch event με σαφέστατα ενήλικο πρόσιμο και χαρακτήρα.

Ο ιστοτόπος του βιβλιοπωλείου που φιλοξενεί την δράση βρίσκεται εδώ, ενώ η δημοσίευση της δράσης έχει δική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.