ΑΡΓΙΑ

Πως θα μπορούσε κανείς να απεικονίσει δημιουργικά συναισθήματα όπως είναι η μοναξιά και η αδράνεια; Μπορεί κείμενο και εικόνα να συμπληρώσουν το ένα το άλλο για να αποδοθεί μια συναισθηματική κατάσταση;
Τέτοια ερωτήματα έρχεται να απαντήσει η δημιουργική συνεργασία της σεναριογράφου Ντορίτας Τρέβεζας με τον σχεδιαστή Θανάση Αντζούρη, μιάς ιδέας που ζυμώθηκε με την πάροδο σχεδόν μίας δεκαετίας μέχρι να αποτυπωθεί στο χαρτί.
 
Πρόκειται για μια πολύ εσωτερική ιστορία, που διαβάζεται όμως ευχάριστα.
 
Η σεναριογράφος Ντορίτα Τρέβεζα είναι ψυχολόγος και ασχολείται ενεργά με την αρθογραφία και την επιμέλεια κειμένων στο τετραμηνιαίο περιοδικό "Άλεφ".
 
Ο Θανάσης Αντζούρης, φιλόλογος και γραφίστας δεν είναι εντελώς καινούργιος στον χώρο των comics. Έχει βραβευθεί μέσω του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Comics του περιοδικού "9" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", ενώ έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκθέσεις comics και ασχολήθηκε και με την εικονογράφηση παραμυθιών.
 
Για να αποκτήσετε κι εσείς αυτή την πολυ προσεγμένη αυτοέκδοση, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία απευθείας με τους δημιουργούς.
Nτορίτα Τρέβεζα:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τίτλος: ΑΡΓΙΑ
Σενάριο: Ντορίτα Τρέβεζα, Σχέδιο: Θανάσης Αντζούρης
Διαστάσεις: 16,5 εκ. επί 25,5 εκ.
Περιεχόμενα: 16 σελίδες, έγχρωμο, καρφίτσα
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση, 
Πρώτη κυκλοφορία: Απρίλιος 2015

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο