ΔΑΦΝΗ ΔΟΜΠΡΑΚΗ

Η Δάφνη Δομπράκη είναι 3d Animator έχει εργαστεί σε εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών της Θεσσαλονίκης όπως Wave Studio , Real Creations και ICON PLUS, δημιουργώντας γνωστές εμπορικές διαφημίσεις στην τηλεόραση όπως και video clips γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών.

Ασχολήθηκε με το μοντάζ – ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ3 και τη Μακεδονία TV και στην XL Graphics ανέπτυξε τις δεξιότητές της στο γραφιστικό πεδίο .Ήταν υπεύθυνη σχεδιασμού μακέτας στην εταιρεία J & A. PACKING στην Αθήνα, και τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με καταξιωμένα creative studios όπου αναλαμβάνει εταιρικά video , παραγωγές και 3d graphics.

Aπό τον Οκτώβριο του 2011 έχει ενταχθεί στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, διδάσκοντας μεταξύ άλλων 3D animation, VFX, μοντάζ, επεξεργασία εικόνας και εικονοληψία.

Στην έκθεση "Αστεία Πράγματα" είναι προσκεκλημένη ομιλητής, συμμετέχουσα στην παρουσίαση με τίτλο :"Η τέχνη του animation-από την παραδοσιακή στις σύγχρονες μεθόδους" την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 19.30 μ.μ. στην αίθουσα Nehama. Eίναι τέλος η υπεύθυνος δημιουργικού του τηλεοπτικού προωθητικού υλικού της φετινής διοργάνωσης.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο