ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ / WEBCOMICS

Σύμφωνα με τους θρύλους των ξωτικών, όταν το φεγγάρι της Άλω σκεπαστεί από σκοτάδι και οι αστερισμοί των Θεών ευθυγραμμιστούν γύρω από αυτό, τότε πολλά δεινά θα συμβούν και οι Θεοί δεν θα μπορούν να τα εμποδίσουν.

Επιβεβαιώνοντας τα σημάδια, μια ομάδα εξόριστων ευγενών του Κέλενον αποφασίζει ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουν την εκδίκησή τους και να εισβάλουν στην πόλη που τους απαρνήθηκε. Ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον πόλεμο με τον Μέγιστο Εχθρό, που με τις ορδές του πλησιάζει απειλητικά, οι ευγενείς μαζεύουν έναν δαιμονικό στρατό και προσπαθούν να παγιδέψουν έναν ριψοκίνδυνο τυχοδιώκτη, που είναι ικανός να βρει το μυθικό αντικείμενο που θα τους κάνει βασιλιάδες.

Tίτλος: ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
Σενάριο & Σχέδιο: Βασίλης Ζήκος
Είδος: Επική Φαντασία
Μέγεθος: 20 Χ 29 εκατοστά
Περιεχόμενα: 64 Έγχρωμες σελίδες, Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-83025-2-5
Πρώτη κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2017
Τιμή: 11,90 ευρώ

Λίγα λόγια για τον δημιουργό:
Ο Βασίλης Ζήκος γεννήθηκε στην Αθήνα έναν αιώνα πριν… και σπούδασε στη σχολή Βακαλό (τμήμα Γραφικών τεχνών) και αργότερα στη Σχολή Σταυράκου (τμήμα Σκηνοθεσίας). Ασχολήθηκε με την εικονογράφηση σε Ελληνικά και ξένα παιχνίδια ρόλων, εξώφυλλα βιβλίων και εξώφυλλα δίσκων. Επίσης, έγραψε και εικονογράφησε παιδικά παραμύθια. Λατρεύει και εμπνέεται από το φανταστικό στη λογοτεχνία, το σινεμά και τα κόμικς. Όταν δεν δουλεύει τη συνέχεια του κόμικς "Tα Χρονικά της Αλώ" ή δεν κάνει παλαβές εικονογραφήσεις, γράφει τραγούδια και παίζει μουσική για την επική μπάντα Bittero.

Ο κόσμος της ΑΛΩ, όπως και οι χαρακτήρες Τέμπους, Αρανύιλ, Μυστάρα, Λαθάνιελ, Μέγιστος Αντίπαλος, Βασιλιάς του Κέλενον, Ντολμάν, Μυρριάν και Έλιον είναι δημιουργίες του Χρήστου
Σταυρόπουλου.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο