ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ / WEBCOMICS

1967. Μια ελληνική οικογένεια, που ζει στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων...

Ο μικρός γιος της οικογένειας αναγκάζεται να αφήσει πίσω του τις συνήθειες, τις φιλίες και την πόλη που αγαπάει, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Ο Γιώργος Στεφαδούρος αφηγείται τη ζωή στην ελληνική παροικία της Αλεξάνδρειας, τα έθιμα και τις πολιτισμικές επιρροές των Ελλήνων στην Αίγυπτο, και ξεκινάει ένα ταξίδι που εικονογραφεί ο γιος του, ο Νικόλας, με τον πιο ταιριαστό τρόπο.

Οι εκδόσεις Webcomics έχουν τη χαρά της κυκλοφορίας του έργου του Νικόλα Στεφαδούρου, "Αλεξάνδρεια", σε έντυπη μορφή. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που ξεκίνησε ως διαδικτυακό κόμικ στο Socomic.gr και ολοκληρώθηκε μετά από δυο ολόκληρα χρόνια.

 Tίτλος: Αλεξάνδρεια
Αφήγηση: Γιώργος Στεφαδούρος
Σενάριο & Σχέδιο: Νικόλας Στεφαδούρος
Είδος: Βιογραφία
Μέγεθος: 17 Χ 24 εκατοστά,
Περιεχόμενα: 132 Έγχρωμες σελίδες, Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-83025-4-9
Τιμή: 14,90 ευρώ
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Απριλίου 2018 στο Comicdom Con Athens 2018
 
Λίγα λόγια για τον δημιουργό...
O Νικόλας Στεφαδούρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, εργάστηκε ως μηχανικός αλλά σύντομα τον τράβηξε το αντικείμενο του εικονογράφου και του κομίστα. Παρακολούθησε στη σχολή Βακαλό το μονοετές εργαστήριο κόμικς με δάσκαλο τον γνωστό κομίστα Νίκο Κούτση. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως οι Desyllas Games, MAC Cosmetics, Dufry και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Γιάννης Ζουγανέλης και Σταμάτης Κραουνάκης. Σχεδιάζει κόμικς για λογαριασμό του Socomic.gr, προϊόντα για λογαριασμό του Teesney.com και διδάσκει κόμικς στο Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» στο Νέο Ηράκλειο.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο